понеділок, 16 січня 2012 16:45

Євгенія Тимошенко розповість Європі про все, що коїться в Україні

Євгенія Тимошенко розповість Європі про все, що коїться в Україні

Дочка екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія планує розповісти Європі про все, що відбувається в Україні та безпосередньо з екс-прем'єром.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Deutsche Welle.

"Я просто намагаюся знайти допомогу та увагу громадськості, людей і європейської спільноти, аби вони побачили, що відбувається. Це абсолютно очевидне фізичне знищення однієї особи, яка стала єдиним опонентом режиму Януковича. Вона популярніша за нього, її партія популярніша, ніж партія Януковича, і її популярність зростає. Саме тому її тримають у в'язниці, тому її нелегально перевезли до колонії, тому її взагалі нелегально заарештували і ув'язнили без справжніх звинувачень, бо це ж абсурдні звинувачення", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко про стан матері: це дежавю того, що було 10 років тому

"Ми дуже вдячні за те, що європейська спільнота і лідери Європейського союзу підтримують і хвилюються за нас. Але нині ми хочемо донести до них, що настав критичний момент і її (Юлії Тимошенко – ред.) життя у небезпеці. Репресії лише погіршуються, а не слабшають", - підкреслила дочка екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Тимошенко розповіла, що її батько був наступним, "кого треба покарати"

Євгенія Тимошенко також розповіла, що планує поїхати до Страсбурга, Великобританії, Данії та інших країн: "Взагалі скрізь, де мене приймуть і де я зможу розповісти про ту несправедливість, яка відбувається. Я не можу обмежитися лише розмовами про політичну ситуацію, бо зараз йдеться про загрозу її життю".

Відповідаючи на запитання, чи планує вона міжнародну кампанію з ізоляції Януковича, донька екс-премєра наголосила, що "його (президента) власні дії ізолюють його".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко: Я не хочу займатись політикою

"Доказом був саміт 19 грудня, який став поразкою і під час якого не було підписано Угоду про асоціацію. Очевидно, європейське керівництво проти підписання цієї угоди з людиною, яка стала диктатором та пригнічувачем власного народу та опозиції у цій країні. Він уже ізольований. Все, що я можу зробити, - це допомогти моїй мамі, а решту він робить сам, щодня шкодить собі сам", - підкреслила Євгенія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко розповість Європі про все, що коїться в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

72

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути