четвер, 05 лютого 2015 07:25

Ще невідомо, хто розпадеться: Росія чи Україна — російський політолог

Ще невідомо, хто розпадеться: Росія чи Україна — російський політолог
фото: tsn.ua

Найбільше б'є по Росії втеча капіталу. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів російський політолог Андрій Окара.

"Зокрема банківського, та інвестицій, які тепер не йдуть у Росію. Серйозна й суттєва подушка безпеки — фонди. Вони спрямовані на те, щоб пережити несприятливі часи. Тому швидко Росія не накриється. Ці запаси триматимуть прожитковий мінімум на такому рівні, щоб не викликати масового невдоволення. Їх вистачить на півтора-два роки", - зазначив російський політолог.

Він вважає, що Росія розпадеться не сьогодні й не завтра.

"Ще невідомо, хто розпадеться: Росія чи Україна — особливо за такої політики, як зараз. Загроза розпаду Росії є, особливо якщо за нинішньої ситуації Путін перестане бути президентом. Якщо Україна не розвалиться, то стане дуже міцною й сильною — центром тяжіння на східноєвропейському та пострадянському просторах. Якщо з Росією трапиться щось трагічне й незворотне, то десятки мільйонів росіян хлинуть в Україну", - додав він.

За його словами, Росію без Путіна чекає смута.

"Путін робив усе, щоб не було опозиції і взагалі альтернативи йому. Тому після Путіна — потоп, глобальний політичний хаос", - наголосив Окара.

Зараз ви читаєте новину «Ще невідомо, хто розпадеться: Росія чи Україна — російський політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути