понеділок, 13 травня 2013 16:49

Єлісєєв похизувався, що є прогрес щодо 8 із 11 вимог ЄС

Єлісєєв похизувався, що є прогрес щодо 8 із 11 вимог ЄС
Фото: Reveal

Постійний представник України при Європейському Союзі Костянтин Єлісєєв відзначає прогрес Києва на шляху євроінтеграції, зокрема, в переговорному процесі з ЄС.

"Процес йде, ми наполегливо працюємо. За нашими підрахунками, ми досягли різного роду прогресу у восьми з одинадцяти сфер, які чітко визначені у висновках Ради міністрів Євросоюзу в грудні минулого року і в підсумковій заяві Саміту (Україна-ЄС)", - сказав Єлісєєв на брифінгу в понеділок у Києві.

Він, зокрема, нагадав, що останнім часом пройшов ряд важливих заходів по лінії Україна-ЄС. Йдеться про візити до Брюсселя секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва, урядової делегації на чолі з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим та інших.

"Я думаю, що всі ці події свідчать про те, що у нас активно йде процес не тільки виконання тих критеріїв, які ми визначили за підсумками саміту в лютому цього року, але і з тим, щоб активно розвинути той потенціал, який є в співробітництво між Україною та Євросоюзом. А він, ви бачите, дуже багатий ", - сказав він.

К.Єлісєєв також висловив переконання, що найближчим часом з відновленням роботи Верховної Ради українській стороні "буде що показати в Брюсселі".

"Те, що ми зафіксували на папері, буде впроваджуватися в життя", - підсумував постпред України при ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Єлісєєв похизувався, що є прогрес щодо 8 із 11 вимог ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути