вівторок, 04 жовтня 2011 12:48

Єфремов запевнив, що паркан біля Ради він в очі не бачив

Єфремов запевнив, що  паркан біля Ради він в очі не бачив

Народні депутати не приймали рішення про встановлення двометрового паркану навколо будівлі Верховної Ради України

Про це на брифінгу у парламенті сказав лідер фракції Партія регіонів Олександр Єфремов.

"Чому це питання постійно ставлять депутатському корпусу, адже ми до цього не маємо ніякого відношення", - наголосив він.

"Вас (журналістів) не бентежить те, що, наприклад, перед Білим домом теж існує відповідний паркан, і ніхто там таких питань не задає? У нас чомусь до кожної речі, яка робиться, ставляться так загострено, що це відразу переходить у політичну площину. Я думаю, що не завжди це відповідає дійсності. В даному випадку я не знаю, що там відбувається, я навіть не бачив цього паркану ".

За словами Єфремова, між владою та народом має бути пряме спілкування.

"Якщо керівники правоохоронних органів в силу якихось причин або господарчі структури ставлять такі речі, то це точно не наше рішення. Ви же знаєте, я постійно спілкуюся із людьми, які сюди приходять. Для мене це не проблема. Мою точку зору ви також знаєте: владу і народ не може розділити ніякий паркан", - сказав "регіонал".

Нагадаємо, що після акції протесту біля верховної Ради афганців і чорнобильців, які намагалися взяти штурмом будівлю парламенту, біля ВР поставили значно вищий паркан, ніж був до цього.

Крім того, сьогодні стало відомо, що біля Верховної Ради встановлено додатковий залізний паркан. На його воротах висить великий замок.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов запевнив, що паркан біля Ради він в очі не бачив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути