вівторок, 22 квітня 2014 10:58

Джемілєву на 5 років заборонили в'їзд у Крим

Джемілєву на 5 років заборонили в'їзд у Крим
Мустафа Джемілєв. Фото: newseek.org

Лідеру Меджлісу кримськотатарського народу Мустафі Джемільову заборонили в'їжджати в Крим до 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Меджлісу.

За інформацією служби, рано вранці 22 квітня 2014 народний депутат України Мустафа Джемілєв спільно із заступником глави Меджлісу Асланом Омер Киримли виїхали з Криму до Києва. При перетині адміністративно-територіальної кордону Криму з Україною, Джемільову вручили "Акт повідомлення про заборону в'їзду в Російську Федерацію" .

"Ми, що нижче підписалися, склали цей акт про те, що, на підставі постанови про заборону в'їзду іноземному громадянину № 140 ( ЗКС ) 13-1087 від 19 квітня 2014 року, Мустафі Джемільову 13.11.1943 року народження, громадянину України, закритий в'їзд на територію РФ на підставі п.1. ст. 27 Федерального закону "Про порядок виїзду з Російської Федерації та в'їзду в Російську Федерацію" строком на 5 ( п'ять ) років до 19 квітня 2019" , - йдеться у зазначеному акті.

За словами Джемілєва, якщо протягом останнього часу на територію Криму був заборонений в'їзд представникам багатьох авторитетних міжнародних організацій та дипломатам, то вручене йому "рішення" - це ніщо інше, "як показник того, з якою "цивілізованою" державою ми маємо справу".

Лідер Меджлісу також заявив, що незважаючи на такі "постанови", він приїде до Криму.

Раніше повідомлялося, що нова "влада" Криму вирішили застосувати санкції проти Мустафи Джемілєва і спробували ввести неофіційну заборону на висвітлення діяльності Меджлісу.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєву на 5 років заборонили в'їзд у Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути