понеділок, 15 квітня 2013 13:48

"Драємо город без сну і отдиха. Тротуари мили швабрами" - у Вінниці чекають на Януковича

"Драємо город без сну і отдиха. Тротуари мили швабрами" - у Вінниці чекають на Януковича
Вінницьких комунальників напередодні приїзду президента змусили фарбувати паркани і вимивати вулиці. Фото: vinnitsaok.com.ua

"Щоб він здох той Янукович, - відказує 57-річна Олена, прізвища не називає. Жінка знімає з рук рукавички, на долонях щойно лопнув мозоль. - Драємо город без сну і отдиха. Цього тижня в нас забрали вихідні, заставили красити забори, вимивати вулиці. Тротуари мили швабрами. Хазяїн вранці пройшовся, в кого лежав мусор неприбраний оштрафував. Я погано покрасила забор теж получила штраф. В общєй сложності вже 300 гривень подарила мільйонеру президенту".

"Показуха сплошна, - додає її колега, яка збирає сміття на залізничному вокзалі. - Чула від знакомого, що Гройсман хоче вислужитися перед Януковичем. Дав вказівки працювати цілодобово. Город має блищати і бути вилизаним до вівторка. Він має їхати в сторону Турбова, то людям на Немирівському шосе роздавали краску, щоб забори красили всі в один цвєт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До приїзду Януковича у Вінниці навіть вискубли суху траву

16 квітня на Вінничину має приїхати президент Віктор Янукович. Він має відвідати Турбівський завод пелетів та обласний онкологічний диспансер.

"Підприємство працює у звичному режимі, - пояснює директор департаменту благоустрою Ігор Корольчук. - Ми й раніше працювали у вихідні. Вночі працюємо, бо горнемо сніг і вивозимо сміття. За штрафи працівникам не чув. У нас є штрафи для підприємств за неякісно виконану роботу. Наприклад, за погано виконані асфальтні роботи - 3 тисячі гривень штрафу, неприбрану вулицю - 1500. А чи розкидають ці штрафи на працівників, мені невідомо".

Зараз ви читаєте новину «"Драємо город без сну і отдиха. Тротуари мили швабрами" - у Вінниці чекають на Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути