середа, 28 квітня 2010 15:16

Доній і Гримчак знімуть побої

Доній і Гримчак знімуть побої
Народні депутати від НУНС Олесь Доній і Юрій Гримчак мають намір звернутися до правоохоронних органів в зв"язку з нанесенням їм побоїв на робочому місці, повідомили у прес-службі "Народної самооборони".

Депутати звернуться до правоохоронних органів на підставі пункту N2 Статті 346 Кримінального кодексу України "Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча".

"Нанесення побоїв, вчинення насильницьких дій, умисне заподіяння тілесних ушкоджень у зв"язку з державною і громадською діяльністю депутатам О.Донію і Ю.Гримчаку, скоєне на їхньому робочому місці, під час виконання ними своїх безпосередніх обов"язків 27.04.2010 року підтверджується численними фото-відеоматеріалами, а також висновками лікарів, які згідно КК України можуть кваліфікуватися як "потерпілі", - йдеться у повідомленні.

Згідно Статті 346 КК України такі порушення караються позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, народний депутат від НУНС, групи "Народна Самооборона" Олесь Доній отримав струс мозку на засіданні парламенту 27 квітня і був госпіталізований у лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Доній і Гримчак знімуть побої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути