субота, 07 листопада 2015 12:55

Для Лукаш просять охорону, щоб не повторилась доля Чечетова

Нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко офіційно попросив генпрокурора Віктора Шокіна забезпечити охорону колишньому міністру юстиції Олені Лукаш.

Мотивацією народного обранця було побоювання, що екс-чиновниця може повторити долю колишнього заступника голови фракції "Партії регіонів" Михайла Чечетова, який покінчив життя самогубством. Про це Луценко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ще по Лукаш. Прошу забезпечити їй охорону. Свого часу той же Новинський вніс ті ж 5 млн за Чечетова", - написав Луценко.

 

Нагадаємо, 6 листопада Печерський районний суд Києва ухвалив рішення арештувати на два місяці з правом застави 5 млн грн колишнього міністра юстиції Олену Лукаш. Однак вже ввечері, нардеп від "Опозиційного блоку", бізнесмен Вадим Новинський вніс заставу за Лукаш.

Варто відзначити, що в ГПУ перевіряють причетність Лукаш до протиправних дій оточення побіжного президента Віктора Януковича за часів подій Євромайдану.

Зараз ви читаєте новину «Для Лукаш просять охорону, щоб не повторилась доля Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути