пʼятниця, 29 травня 2015 13:48

Дев'ять нардепів за півроку не зареєстрували жодного законопроекту

 9 народних депутатів за півроку роботи Верховної Ради не зареєстрували жодного законопроекту. Ці ж депутати не внесли за весь час жодної постанови. Семеро з них взагалі не подали жодної поправки до законопроектів, повідомляє рух Чесно.

Більшість цих депутатів - екс-регіонали та депутати, які не входять до правлячої коаліції. З-поміж них є зокрема Сергій Клюєв, Олесь Довгий.

 

З членів коаліції до антирейтингу потрапив лише член фракції "Блоку Петра Порошенка" Олексій Савченко. Він відомий також тим, що задекларував найбільшу суму на рахунках у банках і, відповідно, потрапив до рейтингу найзаможніших депутатів цього скликання.

Активісти Руху ЧЕСНО також визначили топ-10 депутатів, чиї картки були найменш активними за півріччя. Тут знову найбільшою групою є депутати з фракції "Опозиційного блоку".

 

Дмитро Ярош брав участь у бойових діях та значну частину депутатської каденції провів у шпиталі. Інформація про причини відсутності інших депутатів з антирейтингу на сайті Верховної Ради відсутня.

Зараз ви читаєте новину «Дев'ять нардепів за півроку не зареєстрували жодного законопроекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути