пʼятниця, 22 серпня 2014 22:20

Депутат-"свободівець" розбив яйце на голові губернатора Волині

Депутат-"свободівець" розбив яйце на голові губернатора Волині
Фото: скріншот з Youtube

Депутат Старовижівської районної ради Іван Омельчук розбив об очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика сире яйце. Це сталося під час зустрічі керманича області із активістами у Луцьку, пише ВолиньPost.

Обурений депутат під час зустрічі вимагав, щоб Гунчик написав заяву про відставку. Чоловіка намагалися заспокоїти. Після спілкування із активістами волинський губернатор прямував до виходу із зали, проте депутат підбіг і просто на голові у Гунчика розбив яйце.

Посадовець витерся власним піджаком. Він заявив, що сьогодні напише заяву до міліції, мовляв, через перешкоджання роботі голови ОДА. Гунчик звернувся до присутніх правоохоронців, аби вони зафіксували факт нападу.

Правоохоронці розпочали досудове розслідування. Дії Омельчука міліція потрактувала як "хуліганські дії", пише ZIK.

"На місці події працює слідчо-оперативна група. Особи зловмисників встановлені. Хуліганські дії вчинили депутати Старовижівської районної ради від ВО "Свобода", – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п'яти років.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутат-"свободівець" розбив яйце на голові губернатора Волині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути