пʼятниця, 06 травня 2016 08:45

Депутата від БПП підловили на зустрічі з ватажком угруповання

Автор: facebook.com
 

Народний депутат від франції "Блок Петра Порошенка" Олександр Грановський проводить зустрічі з одіозним прокурором Сергієм Лисенком, ватажком угруповання "Лисі птахи".

Відповідне фото опублікував у своєму Facebook журналіст Дмитро Гнап.

"Ліворуч на фото - прокурор Сергій Лисенко. Він же - любитель джипів, він же - ватажок прокурорського угруповання "Лисі птахи". А його співрозмовник праворуч - нардеп від БПП Олександр Грановський. Він - давній друг Кононенка, й разом з ним - один із неформальних кураторів фракції БПП", - написав Гнап.

Прокурор Лисенко відомий перепискою з колегами щодо розправи над іншою особою. Торік його звільнили з органів. За інформацією журналіста, днями Лисенка поновили на посаді.

"Прокурорська банда "Лисих птахів" допомагала Грановському й Адамовському віджимати столичний торговельний центр "Скай Мол". Знаючи методи "Лисих птахів", не сумніваюся, що Лисенку є що запропонувати Грановському для переслідування опонентів президента", - пише Гнап.

Нагадаємо, у червні 2015 року в інтернеті з'явилося смс-листування між прокурором Дніпровського району Києва Артемом Тендітним, старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням прокуратури Києва Сергієм Лисенком та прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Денисом Солов'єм. Переписку вели в групі "Лисі птахи" у "Вайбері". Під час судового засідання прокурори в нецензурній формі обговорювали, як розправитися з учасником засідання, який їм чимось не сподобався.

Зараз ви читаєте новину «Депутата від БПП підловили на зустрічі з ватажком угруповання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути