четвер, 26 листопада 2009 10:42

Денисова носить окуляри від Dior з камінцями

Засідання Кабміну в середу, 25 листопада, було присвячене темі грипу. Уряд сподівається, що вето президента на закон про виділення 1 млрд грн буде подолано завтра на позачерговому засіданні Ради.

Серйозність теми не завадила декому з міністрів повеселитися.

Так керівник МВС Юрій Луценко часто всміхався і жартував з іншими чиновниками. Він, як завжди, не міг відірватись від свого мобільного телефону. Проте цього разу читав не анекдоти, а новини на свою профільну тематику - кримінал.

Між тим, фотокореспондент Gazeta.ua звернув увагу на черговий аксесуар відомого політика. Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова прийшла на засідання в окулярах від всесвітньо відомого бренду Christian Dior. Жінка віддала перевагу моделі CD3707 SEO, дизайн якої вирізняється елегантністю та невибагливістю. Ціна цього аксесуару в різних інтернет-магазинах доходить до $300.

Раніше міністр вже потрапляла під приціл фотокореспондентів Gazeta.ua. Так, 20 травня цього року на засіданні уряду фотокор сфотографував цікаве sms-повідомлення, яке прийшло на мобільний Людмили Денисової.

Судячи з тексту, міністру писала її старша донька Олена. Вона ділилася з матір'ю радісною звісткою - виявляється татові запропонували посаду зама у міністерстві житлово-комунального господарства. Тож він цікавиться у дружини погоджуватися на таку пропозицію чи ні.

Ця історія мала не дуже приємне продовження. Через опублікований матеріал про sms Денисової фотокореспонденту Gazeta.ua відмовили в акредитації на засідання Кабінету Міністрів.

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Денисова носить окуляри від Dior з камінцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути