пʼятниця, 20 квітня 2012 17:15

Дебош в ізраїльскому готелі влаштував голова Нацкомфінпослуг - нардеп

Дебош в ізраїльскому готелі влаштував голова Нацкомфінпослуг - нардеп
Володимир Ар'єв обурений, що МЗС цю інформацію приховує. Фото: job-sbu.org

Чиновник, якого кілька днів тому затримали в ізраїльському готелі за галасливу поведінку і скандал з дружиною — це голова Нацкомфінпослуг Андрій Стасевський.

Про це повідомив народний депутат Володимир Ар'єв.

Нардеп розповів Gazeta.ua, що цю інформацію він отримав з надійних джерел як Ізраїля, так і України.

Він підкреслив, що в Міністерстві закордонних справ спеціально приховують прізвище чиновника: "Тому що це - скандал. Вони не хочуть, щоб інформція про те, що урядовець був затриманий в тій чи інший країні була розповсюджена".

"Мені пояснили, що кримінальну справу не будуть відкривати через те, що дружина відмовилася писати заяву. Якби вона написала заяву, то його б взагалі не випустили з країни. А так там вважають, що інцидент вичерпано. Але я вважаю, що українське суспільство має знати, хто представляє їх навіть у приватних поїздках за кордоном, займаючи високі посади", - розповів Ар'єв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У розстрілі людини на Прикарпатті підозрюється син "регіонала"

Він додав: "Згідно з ізраїльським законодавством, якщо претензій зі сторони жінки немає, то немає і кримінальної справи. А з дипломатичної точки зору, то все працювало на те, щоб ця історія, прізвище не було офіційно повідомлено. Досі офіційного повідомлення немає, тому що ця інформація, підтверджена з кількох джерел, є неофіційною".

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи не збирається він чи його однопартійці звертатися з відповідним зверненням, аби притягнути чиновника до відповідальності, нардеп сказав:

"Спочатку треба отримати офіційну інформацію. Ми, перш за все, зробимо запит до Міністерства закордонних справ, у всі відповідні інстанції. Коли отримаємо інформацію, то будемо відповідним чином діяти. Тому що для того, щоб когось притягати до відповідальності, треба мати офіційну інформацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МЗС кажуть, що скандал з чеськими дипломатами - це урок для інших країн

Нагадаємо, що в ЗМІ повідомляли, що в ніч на 15 квітня в Ізраїлі, в центрі Тель-Авіва затримали відомого українського парламентаря. Ім'я політика так і не було названо. За інформацією ЗМІ, причина затримання - сімейний скандал, влаштований у номері готелю. Джерела повідомляють, що з номера, в якому проживав український політик разом з дружиною і дитиною, долинали шум і крики.

Головою Нацфінпослуг 41-річний Андрій Стасевський став 17 лютого цього року.

З 2002 року був начальником служби голови ради директорів ДК "Газ України". За два роки - радник віце-прем'єр-міністра. У 2005-2006-х роках - заступник голови правління "Нафтогаз України".2008-2009 - заступник голови правління "Укртранснафта". До липня 2011-го був заступником голови Держкомітету з державного матеріального резерву.

Зараз ви читаєте новину «Дебош в ізраїльскому готелі влаштував голова Нацкомфінпослуг - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути