вівторок, 26 травня 2015 13:19

Навіть Кремль вже не сприймає "Новоросію" - політик

Навіть Кремль вже не сприймає "Новоросію" - політик
Фото: vlasti.net

Заяви колишнього депутата Олега Царьова, який перейшов на бік донбаських бойовиків, нічого не варті. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп Юрій Гримчак.

"Тиждень тому Царьов та Кофман заявили, що проект "Новоросія" закритий. Їм одразу дали по голові, тому тепер довелося виправдовуватися. Кофман розказував, що він мав на увазі проект "Новоросія", не як державу, а як рух. Царьов сказав, що вони виступають за те, щоб у нас була єдина Україна, але проросійська. Якщо вони щось подібне розказують, як то із "Новоросією" вийшло, це означає, що вони не узгодили свої дії з керівництвом. Але їх все одно не варто сприймати серйозно", - зауважив він.

За словами політика, проект "Новоросія" не має майбутнього. "В запитах у пошукових мережах "Новоросія" з'явилася в березні-квітні минулого року. До цього таких пошуків не було. Тобто такої ідеї та розуміння просто не існує. Путін десь про таке прочитав чи хтось йому підказав, а він і озвучив", - зауважив Гримчак.

"Найбільшим досягненням нашого президента за цей рік є те, що ця "Новоросія" навіть в Кремлі вже не розглядається як можливий варіант. Сьогодні немає ніяких сумнівів, що Донбас буде у складі України, що визнає навіть та ж Росія", - наголосив колишній нардеп.

Нагадаємо, днями Олег Царьов заявив, що представники так званої сепаратистської "Новоросії" нібито виступають за "єдину Україну".

Зараз ви читаєте новину «Навіть Кремль вже не сприймає "Новоросію" - політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути