середа, 09 листопада 2016 17:47

Що об'єднує Трампа і Порошенка - думка експерта

Що об'єднує Трампа і Порошенка - думка експерта
УНІАН

Москва не готова працювати з республіканцями, а у Києва є шанс на ділове співробітництво.

Про це сказав колишній представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, - пише "Гордон"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пережили Януковича, переживемо і Трампа" - реакція політиків

"Після перемоги Трампа відносини з США загостряться. Згадайте республіканця Рональда Рейгана, який назвав СРСР імперією зла. Він емоційно висловив те, що машина напрацювала. Водночас Трамп сказав, що в інтересах США він хоче вирішувати все мирно. І тут головне - в інтересах США. Так що Кремлю не варто розслаблятися. Чи готовий Київ до ділових, жорстких і партнерських відносин із США? У всьому цьому я виділяю лише одну річ. Трампа і Порошенка об'єднує те, що вони обидва бізнесмени. Тут потрібно шукати методологію", - сказав дипломат.

На його думку, прихід Трампа до влади не призведе до зближення США і Росії.

"Забудьте про те, що Вашингтон повернеться в бік Москви. Президент США - це глава американської держави. Там є система органів безпеки, військово-промисловий комплекс, Міністерство оборони і Пентагон, які мають дуже жорстку позицію. Республіканці - це не ті політики, які послаблять обороноздатність. Вони збільшать витрати на оборону і посилять НАТО. Напевно, буде збільшений контингент військово-морських сил США. Усередині країни будуть підтримувати бізнес, зменшувати податковий тиск і збільшувати кількість робочих місць. Трамп - це не перший непередбачуваний президент США", - резюмував Безсмертний.

Республіканця Дональда Трампа обрали 45-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Зараз ви читаєте новину «Що об'єднує Трампа і Порошенка - думка експерта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути