понеділок, 22 вересня 2014 23:46

ЦВК без підстав не допустила на вибори ряд опозиційних кандидатів

ЦВК без підстав не допустила на вибори ряд опозиційних кандидатів
gazeta.lviv.ua

Народний депутат України Юрій Дерев'янко, який балотується від партії "Воля" заявив, що член ЦВК, Тетяна Лукаш (рідна сестра заступника адміністрації Януковича Олени Лукаш) щойно без підстав не допустила на вибори ряд опозиційних кандидатів.

Як повідомляє Цензор.НЕТ про це Дерев'янко написав у своєму "Фейсбуці".

Він зазначив: "ЦВК тільки що безпричинно і незаконно відмовив кандидатам у депутати від партії "ВОЛЯ" у реєстрації. Це відповідь недобитків режиму Януковича на мої рішучі дії як учасника люстраційних закону "Про очищення влади" та активну позицію партії "Воля".

"Це безпрецедентно. Рідна сестра "регіоналки" Олени Лукаш (яка зараз знаходиться в розшуку і ховається в Росії) - секретар ЦВК Тетяна Лукаш, побачивши моє прізвище в реєстраційних документах, не знайшла нічого кращого, як знайти формальну причину для того, щоб не допустити і мене, і моїх однопартійців на вибори", - пише нардеп.

Він підкреслює: "По мажоритарних округах від "Волі" йдуть люди, які боротимуться з одіозними представниками старої влади:

Марк Гордієнко проти Ківалова (135 округ)
Олександр Курилов проти Жванії (140 округ)
Микола Парійчук проти Калетника (15 округ)
Юрій Михальчук проти Журавського (66 округ)
Оксана Піддубна проти Кравця, завгоспа Януковича (146 округ)
Олег Рудницький проти Олеся Довгого (102 округ) "

"У той же час ЦВК зареєструвала 205 комуністів, 127 колишніх регіоналів під маскою партії Тігіпка і ПР відмовило 21 патріоту партії" Воля ". В середу в 10:00 всі мажоритарники і весь актив партії" ВОЛЯ "прийдуть відстоювати своє право бути зареєстрованими для участі у виборах ", - пише Дерев'янко.

"Закликаю всіх небайдужих, людей Волі, не допустити свавілля та незаконних дій чиновників, які ще залишилися нам у спадок від минулого режиму прийти під ЦВК! Ми маємо волю змінити цю систему! І ми це зробимо!", - Резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК без підстав не допустила на вибори ряд опозиційних кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути