понеділок, 23 квітня 2012 16:21

Чоловік Тимошенко просить Обаму і Путіна ввести санкції проти режиму Януковича

Чоловік Тимошенко просить Обаму і Путіна ввести санкції проти режиму Януковича
Олександр Тимошенко з-за кордону просить за дружину. Фото: liga.net

Чоловік екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр звернувся до низки світових лідерів з проханням захистити її і не допустити фізичного знищення з боку нинішньої влади.

Про це пише сайт партії "Батьківщина".

"Верхом цинізму і приниження елементарного людського достоїнства можна вважати насильницьке перевезення Юлії Тимошенко до лікарні "Укрзалізниці ". Влада діє гірше, ніж в найжорстокіші часи сталінських репресій, коли до людей вривалися вночі, кидали на носилки і кудись везли. Все, що відбувалося з Юлією Тимошенко, - це репетиція її фізичного знищення - вбивства, яке влада планує здійснити від початку її репресування ", - йдеться в заяві Олександра Тимошенко, опублікованому на сайті партії "Батьківщини" в понеділок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вивозили в лікарні задля чорного піару проти неї - "Батьківщина"

Чоловік екс-прем'єра звернувся до президента США Барака Обами, президента Росії Володимира Путіна, канцлеру ФРН Ангели Меркель, голови Європейського парламенту Мартіна Шульца, генерального секретаря ООН Пан Гі Муна з проханням "захистити і не дати фізично знищити - вбити Юлію Тимошенко".

"Прошу Вас також ввести персональні санкції проти представників режиму Януковича, які здійснюють знущання і тортури над Юлією Тимошенко та іншими політичними в'язнями", - підкреслив Тимошенко.

Він також стверджує, що Тимошенко перевозили в ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" в Харкові без її письмової згоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецькі лікарі не вірять в успішне лікування Тимошенко у Харкові

"Моя дружина наполягала на зустрічі з адвокатами перш ніж почати лікування, а це могло статися не раніше понеділка, першого робочого дня. Спочатку Юлію Тимошенко вночі в суботу таємно вивозять до лікарні, а потім вже в неділю несподівано повертають її назад у колонію", - зазначає чоловік екс-прем'єра.

За його словами, стає зрозуміло, що "ніхто і не збирався її лікувати, а всі ці дії були зроблені лише з метою чорного піару - в черговий раз заявити на всю країну, що Тимошенко відмовилася лікуватися в харківській лікарні".

"Ми як і раніше, наполягаємо на двох речах: перше - це неухильне дотримання протоколу лікування, визначеного німецькими лікарями. Друге - проведення цього лікування фахівцями, незалежними від Міністерства охорони здоров'я, яке півроку брехало, що Тимошенко здорова, і надавало цинічні дозволу на суди в камері. Вже 3 місяці до лікування Юлії Тимошенко не допускають, наприклад, професора-нейрохірурга Миколу Поліщука ", - підсумував Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко просить Обаму і Путіна ввести санкції проти режиму Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути