понеділок, 12 листопада 2012 16:56

Черкаська прокуратура не побачила жодної фальсифікації на виборах

Черкаська прокуратура не побачила жодної фальсифікації на виборах
Андрій Шевченко здивований бездіяльністю прокуратури. Фото: obozrevatel.com

Черкаська обласна прокуратура не порушила жодної кримінальної справи під час голосування та підрахунку голосів на виборах.

"Прокуратура ніде не побачила складу злочину, – каже прес-секретар Вікторія Скорікова. – Тому ніяких кримінальних справ не порушила".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОВК 94 оголосило Тетяну Засуху переможицею

Рішенням Черкаської прокуратури вкрай здивований народний депутат Андрій Шевченко. Під час підрахунку голосів він постійно перебував в Канівській окружній комісії скандального 197 округу, де балотувалися Даценко та Губський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вищий адмінсуд відмовився визнавати Корнацького переможцем у 132 окрузі

"Лише сліпий міг не побачити складу злочину. Принаймні в мене є три кричущих епізоди. Перший: члени дільничної комісії з села Вознесенське Золотоніського району, яких окружна комісія відправила уточнювати протокол, приїхали з липовими цифрами. Відразу було звернення в прокуратуру. До речі, наступного дня з цієї дільниці таки привезли справжній протокол. Друге: було спіймано за руку системних адміністраторів, які вносили на сайт ЦВК сфальшовані цифри, замість тих, які були зазначені в протоколах. Третє: в ніч на середу кілька членів ОВК сфальшували кінцевий протокол і під прикриттям "Беркуту" вивезли його в Київ. Якщо прокуратура не бачить тут складу злочину, то вона просто покриває злочинців. Іншого пояснення в мене немає. Тому всі заяви влади, про те, що вона не має ніякого відношення до вчинків Богдана Губського є обманом", - заявив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська прокуратура не побачила жодної фальсифікації на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути