понеділок, 10 червня 2013 15:06

Черкаського губернатора висунуть у нардепи в одному з проблемних округів – Даценко

Черкаського губернатора висунуть у нардепи в одному з проблемних округів – Даценко
За словами опозиціонера, якщо Тулуб програє на виборах, то піде у шахту, а не у Верховну Раду. Фото: pro-vincia.com.ua

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб може виставити свою кандидатуру на одному з "проблемних" округів Черкащини.

Про це на прес-конференції заявив координатор об'єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко.

"Дай Боже, аби так насправді сталося, – каже опозиціонер. – Якщо губернатор насправді ощасливить один із двох округів, то люди зможуть мати заасфальтовані дороги, незакриті владою школи й лікарні. Якщо станеться диво і губернатор переможе, то жителі області полегшено зітхнуть, бо спекаються ненависного "регіонала". А якщо Тулуб програє, то піде у шахту, а не у Верховну Раду".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Написи "Бий жидів!" не є проявом антисемітизму" – експерти

Даценко також прокоментував рішення кримінальних експертів, які виправдали молодиків, які вдяглися у футболки з написом "Бий жидів" на мітингу 6 квітня у Черкасах.

"Якщо ці міліцейські експерти виправдали найнятих Партією регіонів молодиків, вважаючи, що у цьому написі немає нічого антисемітського, то хотів би я почути їхнє рішення, якщо раптом опозиція замовить на свято Рош-га-Шана в Умані футболки з написом "Бий жидів по Тулубу". Чи це теж не буде вважатися жодним антисемітизмом? Сумніваюся. Думаю, що тоді міліція проявить дива оперативності і винні будуть суворо покарані. Думаю, що цією безкарністю правляча партія хоче заохотити молодиків спортивної зовнішності до подальших нападів на людей і погромів виборчих дільниць на виборах президента у 2015 році", – вважає політик.

Зараз ви читаєте новину «Черкаського губернатора висунуть у нардепи в одному з проблемних округів – Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути