пʼятниця, 11 травня 2012 15:41

"Бютівці" готові до серйозних провокацій на Форумі опозиції

"Бютівці" готові до серйозних провокацій на Форумі опозиції
Юрій Одарченко. Фото: news2000.com.ua

Президент Віктор Янукович використовує всі методи, аби зробити Форум об'єднаної опозиції невидимим для української спільноти.

Так Gazeta.ua "бютівець" Юрій Одарченко прокоментував відмову Першого національного телеканалу транслювати в прямому ефірі цю подію.

"Такі дії можна сприймати лише негативно. Зараз Віктор Янукович розуміє, що Форум об'єднаної опозиції – це вказівка чіткого напрямку для всіх виборців, які невдоволені нинішньою владою. Він готовий на все, аби зберегтися на своєму місці. Це, до речі, підтверджує і його остання заява щодо паузи у відносинах України та Євросоюзу", - зауважив він.

Одарченко нагадав, що під час останнього засідання суду у Харкові у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко біля будівлі зібрався мітинг її прихильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція забезпечить на Форумі охорону не з продажних міліціонерів - "бютівець"

"Ми бачили, як там працювали групи кримінальних елементів, які намагалися дезорганізовувати настрої мітингувальників. Може й таке бути в Києві завтра. Не виключені і більш серйозні провокації. Подивимося. Але ми не лякаємося. Готові їм протистояти", - зазначив депутат.

"Це все квіточки, ягідки ще попереду. Я не виключаю, що Янукович може взагалі відмінити парламентські вибори. Мотиви можуть бути різними – чи Центральна виборча комісія не спрацювала, чи знову будуть якісь терористичні акти або порушення. Ми бачимо всі ознаки того, що він не налаштований на проведення демократичних виборів восени цього року", - додав "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" готові до серйозних провокацій на Форумі опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути