вівторок, 11 лютого 2014 11:05

Булатов: МВС розповсюджує "фейки" про моє викрадення

Булатов: МВС розповсюджує "фейки" про моє викрадення
Дмитро Булатов. Фото: censor.net.ua

Активіст Автомайдану Дмитро Булатов заявляє, що інформація Міністерства внутрішніх справ України про нібито здійсненні платежів з його банківської картки під час його викрадення не відповідає дійсності.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"З моєї карти Приват Банку відбувалися останні платежі 22 січня 2014 Про що говорять банківські виписки. На поточний момент вкрадена викрадачами карта заблокована, а працює карта в якій поміняні пін код і всі можливі паролі доступу в електронну систему платежів. Ніяких покупок в iTunes я не здійснював. Це марення і фейк. Перерахування 22 січня 2014 зможуть підтвердити активісти Автомайдану", - зауважив Булатов.

Активіст також зазначив , що при викраденні у нього пропали: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, карти Visa Банку Аваль і Приват Банку.

Нагадаємо, 10 лютого в Міністерстві внутрішніх справ України заявили, що напередодні свого зникнення активіст автомайдану Дмитро Булатов придбав за 28 тис. грн комп'ютер і розрахувався платіжною карткою, на яку надходили пожертвування для Евромайдана.

Також заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров заявив, що через 2 дні після зникнення Булатова 24 числа "пройшов розрахунок цієї ж карткою в інтернет-магазині за завантаження музики".

Зараз ви читаєте новину «Булатов: МВС розповсюджує "фейки" про моє викрадення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути