субота, 09 лютого 2013 13:51

"Будь-хто, хто сказав неприємне Януковичу, завтра може перестати бути депутатом" - Гриценко

"Будь-хто, хто сказав неприємне Януковичу, завтра може перестати бути депутатом" - Гриценко
Анатолій Гриценко. Фото: obozrevatel.com

Будь-хто, хто зараз сказав неприємне Віктору Януковичу, завтра може не стати депутатом.

Про це сказав народний депутат Анатолій Гриценко, коментуючи рішення ВАСУ щодо скасування депутатських повноважень у Олександра Домбровського та Павла Балоги.

"У країні сталася резонансна подія, якої не було ніколи за 21 рік незалежності. Жоден з попередніх президентів не додумався до того, що зробив зараз Янукович", - обурився політик.

Гриценко запевнив, що прізвища депутатів, яких позбавили повноважень, не мають значення, оскільки мова іде про закон та принципи.

"Вони не з наших фракцій, це питання принципу. Це люди, яких обрали, яких ЦВК визнало депутатами, які прийняли присягу і які вже голосували", - наголосив він.

Говорячи про причини такого рішення суду, Гриценко зауважив: "Все абсолютно зрозуміло, бо один увійшов у фракцію Партії регіонів а потім передумав і вийшов. А другий пообіцяв і не ввійшов".

"Що це означає? Та будь-хто, хто зараз сказав неприємне Януковичу завтра може стати не депутатом. Незалежно від того, що десятки тисяч людей, чи мільйони за партію голосували – все. Такого ще не було", - підкреслив він.

Водночас, Гриценко зауважив: "Але це ж бумеранг. В один чудовий момент можна так само визначити, що і президент не чинний, чи будь-хто інший. Це питання, де мають об'єднатися всі фракції. Зараз це питання принципу".

Зараз ви читаєте новину «"Будь-хто, хто сказав неприємне Януковичу, завтра може перестати бути депутатом" - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути