четвер, 28 липня 2011 21:25

Британка провела 20 годин в автомобілі, який завис над прірвою

Британка провела 20 годин в автомобілі, який завис над прірвою

Жінка-водій з Великої Британії провела 20 годин в автомобілі, який завис на краю прірви, боячись поворухнутися. Дивовижні кадри її порятунку показали усі провідні телеканали світу, передає ТСН.

56-річна Лін Вентон їхала на Vauxhall Vectra уздовж Корнуольського узбережжя, коли через густий туман загубила дорогу, і її автомобіль покотився з гори. Машина, перекинувшись кілька разів, пролетіла майже 70 метрів і зупинилася за кілька метрів від скелястого обриву. Поранена жінка залишилася при тямі, але в неї почалася кровотеча з порізів на тілі.

В очікуванні рятувальників Лін сиділа в автомобілі 20 годин. Вибратися самостійно вона не могла, адже будь-який рух міг спровокувати падіння авто зі 100-метрової висоти в море. Виявив її місцевий мешканець, який здійснював ранкову пробіжку.

"Я навіть не думав, що в машині хтось є, коли спустився до неї. Але побачив там жінку в шоковому стані", - розповів він.

Чоловік викликав рятувальників і, очікуючи на допомогу, намагався заспокоїти Лін.

Рятувальники спочатку закріпили машину сталевими лебідками, а потім витягнули на рівнину. Жінку на вертольоті відправили до шпиталю, однак її травми виявилися неважкими: лікарі діагностували шок, виснаження і порізи та забиття на ногах та тілі.

Нагадаємо, що в червні минулого року в Новій Зеландії 47-річний пекар, що опинився в пастці після ДТП, знайшов оригінальний спосіб убити час до прибуття рятувальників: він встиг перепити пива. Як зазначається в матеріалах суду, Пол Снеддон визнав себе винним у необережному водінні і керуванні автомобілем у стані алкогольного сп'яніння, максимально допустимий під час керування автомобілем у Новій Зеландії рівень вмісту в крові алкоголю пекар перевищив утричі.


Зараз ви читаєте новину «Британка провела 20 годин в автомобілі, який завис над прірвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути