четвер, 27 грудня 2012 11:24

Бредіхін вже хоче переселити у Сибір українських заробітчан з Європи

Бредіхін вже хоче переселити у Сибір українських заробітчан з Європи
Антон Бредіхін: я поділяю переживання українців, і всі трагедії народу України сприймаю як особисті. Фото: mpdon.ru

Координатор руху "Донбас за Євразійський Союз, секретар ростовського регіонального відділення" Російський Соціально Консервативний Союз" ВПП "Єдина Росія" Антон Бредіхін заявляє, що українські ЗМІ неправильно витлумачили його слова про переселення 7 мільйонів українців до Сибіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у Бредіхіна на язиці, в Путіна на умі

"У ході круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?", мною було згадано про ініціативу можливості створення сприятливого середовища для трудової міграції "Єрмак 2.0". Суть питання полягала в тому, щоб презентувати проект по створенню умов трудової міграції в Сибір і на Далекий Схід з території пострадянського зарубіжжя. Однак, в українських ЗМІ, дані слова отримали негативний резонанс на увазі їх невірної інтерпретації. "Єрмак 2.0" припускає можливість створення робочих місць на території російського Зауралля з виділенням робочим (громадянам країн СНД) безкоштовної землі і житла, а так само гідних зарплат. В увазі даної ініціативи, пропонується можливість залучення громадян України, що працюють на території Європейського Союзу, безробітного населення Північного Кавказу, а так само мігрантів з республік Середньої Азії, що працюють на території Центральної Росії", - пояснив Бредіхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21 рік Росія задихається від того, що не може реалізувати імперські амбіції щодо України - Мохник

"Даний проект ніяк не пов'язаний зі Всеросійської політичної партією "Єдина Росія" і Президентом Російської Федерації Володимиром Володимировичем Путіним, незважаючи на те, що саме в такому контексті він був поданий у ряді ЗМІ. Проект виступає моєї особистою ініціативою, і будь-яка його асоціація не має належної основи", - наполягає він.

Також Бредіхін впевнений, що "можливість китайської експансії є актуальною не тільки для Росії".

"Хоча саме вона в Сибіру і Далекому Сході має безпосередній кордон з Китаєм. Раніше мною вже повідомлялося про можливість економічної експансії Китаю в Україні. Тому я і думаю, що китайська експансіоністська загроза є спільною, як для Росії, так і для України. Мені не байдужа доля України і українського народу, на увазі багато в чому особистісного фактора, адже в моїх венах тече так само і українська кров. Я поділяю переживання українців, і всі трагедії народу України сприймаю як особисті".

Бредіхін висловив упевненість, що у країн СНД є майбутнє тільки в рамках Євразійського союзу.

Зараз ви читаєте новину «Бредіхін вже хоче переселити у Сибір українських заробітчан з Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

351

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути