субота, 08 листопада 2014 14:53

БПП і "Опозиційний блок" у 50-му окрузі фальсифікували вибори - документи
11

У 50-му окрузі партії "Блок Петра Порошенко" і "Опозиційний блок" спільно проводили фальсифікації результатів дострокових виборів до Верховної Ради. Про це у своєму блозі на УП пише Сергій Іванов.

"Донецька область. 50 виборчий округ. Округ, перемогу на якому ЦВК, незважаючи на грубі порушення, намагалася віддати відомому цінителю комфорту мажоритарщику Євгену Геллеру, людині Януковича. У моєму розпорядженні опинилися кілька протоколів, які свідчать про те, що дані голосування на низці виборчих комісій були цинічно сфальсифіковані на користь блоку Петра Порошенка і Опозиційного блоку", - пише Іванов.

Комісія 140756. Зліва - оригінал, праворуч - "подшаманена" версія, якою в даний час намагається оперувати ЦВК.

Автор: blogs.pravda.com.ua/authors/ivanov
 

Розкриваємо протоколи і відкривається щось неймовірне. Так, в оригіналі протоколу значиться, що за БПП проголосувало 184 виборця, за ОБ - 99, за "Народний фронт" - 36.

Автор: blogs.pravda.com.ua/authors/ivanov
 

У версії ЦВК - інші дані:

Автор: blogs.pravda.com.ua/authors/ivanov
 

БПП - 672, ОБ - 357, НФ - 0.

"При всій неоднозначності мого ставлення до партії прем'єра і спікера, я не можу собі уявити, що за них ЗОВСІМ ніхто не проголосував - це якась маячня, такого НЕ БУВАЄ", - пише автор.

Далі. Комісія 140223. Та ж "хімія".

Автор: blogs.pravda.com.ua/authors/ivanov
 

Дивимося на цифри. Оригінальна версія: БПП -78, ОБ - 210.


 
Сфальсифікована версія: БПП - 371, ОБ - 290.
 

 
Комісія 140755.

Оригінал: БПП - 490, ОБ - 393
 

Підробка: БПП - 590, ОБ - 493.
 

 
 
"А тепер найцікавіше. Як же фальсифікатори притягували за вуха всі ці цифри? Та дуже просто - фальсифікацією явки. Щоб зрозуміти це, можна просто подивитися на середню явку по округу. Як правило, вона не перевищувала 40-45 відсотків. Але, що цікаво, конкретно на тих ділянках, протоколи з яких я щойно надав вашій увазі, ця явка виявилася неймовірно, аномально високою, що свідчить про класичне "вкидання", і я як громадянин України вимагаю притягнути до кримінальної відповідальності всіх, хто в ньому винен. Можете вважати цю публікацію офіційним повідомленням про злочин, панове Ярема і Аваков", - написав автор.
 

 
 

 

Зараз ви читаєте новину «БПП і "Опозиційний блок" у 50-му окрузі фальсифікували вибори - документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути