субота, 06 листопада 2010 17:04

Бориса Колеснікова оштрафують за наїзд на автомобіль ДАІ

Бориса Колеснікова оштрафують за наїзд на автомобіль ДАІ

ДАІ склала на віце-прем'єр-міністра Бориса Колеснікова два протоколи про адміністративне порушення через ДТП у Львові, яке він скоїв 28 жовтня на території Львівського автобусного заводу.

Документи про адмінпорушення уже відправлені до Києва і знаходяться в Департаменті ДАІ України на вул. Лук'янівській, 62. Рішення має прийматися згідно зі ст. 124 - за скоєння ДТП без потерпілих і ст. 126 - за керування транспортним засобом без відповідної категорії.

Відповідно до Кодексу, Колеснікову загрожує покарання: за статтею 124 - штраф від 340 до 425 грн (або позбавлення права керування транспортними засобами на термін від 6 місяців до 1 року), за статтею 126 - штраф від 425 до 850 грн.

Нагадаємо, Колесніков одразу визнав свою провину в ДТП і вже наступного тижня купив львівським даішникам замість розбитого ним автомобіля новий Volkswagen.

Пошкоджений Колесніковим Volkswagen уже відремонтували, і його можна побачити на дорогах Львівської області з попередніми номерами – 0092. Подарованому авто присвоїли номер 0077, повідомили у прес-службі обласного ДАІ.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бориса Колеснікова оштрафують за наїзд на автомобіль ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути