Ексклюзиви
неділя, 27 жовтня 2013 17:05

Більшість "свободівців" здатні лише ламати паркани - Гримчак

Більшість "свободівців" здатні лише ламати паркани - Гримчак
Юрій Гримчак. Фото: radiosvoboda.org

Опозиція повинна йти на президентські вибори з програмою змін країни. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав екс-нардеп Юрій Гримчак, який балотуватиметься на 223 окрузі в Києві.

"Скоро не тільки інфраструктура в деяких містах почне занепадати, бо завершиться термін її використання. Система керування країною в такому ж стані. У опозиції є розумні пропозиції. Їх треба збирати, сідати великим круглим столом, досягати компромісу і з цією програмою йти на вибори", - пояснив він.

За словами колишнього нардепа, опозиція має зрозуміти, що вона представлена не тільки в парламенті. "Це політики поза Верховною Радою, громадські діячі. З ними треба розмовляти. На сьогодні у "Батьківщини", УДАРу й "Свободи" немає стільки людей, щоб заповнити вертикаль влади. Більшість "свободівців" здатні лише ламати паркани. Як уявити цих людей на державних посадах? Та й головне зараз — не хто буде президентом, а як змінювати країну", - зауважив політик.

Гримчак впевнений, що в Україні діє неефективне державне управління, тому треба все змінювати. "Не даємо людині мотивації для того, щоб вона багатіла. Ділова активність падає страшними темпами. Знаю багатьох підприємців, які згортають бізнес. Немає сенсу працювати. Ще позаторік знайомий виїхав до Чехії, у маленьке курортне містечко. Побудував готель, автомайстерню. Створив 58 робочих місць. І став там поважною людиною. Розказує: мер заходить випити кави, начальник поліції вітається. В Україні в нього був подібний бізнес. Але постійно навідувалися санстанція, пожежники, прокуратура. А тепер платить зрозумілі й необтяжливі податки", - зазначив він.

Повню версію інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «Більшість "свободівців" здатні лише ламати паркани - Гримчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути