четвер, 25 квітня 2013 18:28

Без Тимошенко кожен з трьох лідерів опозиції може спробувати піти у президенти - Чечетов

Без Тимошенко кожен з трьох лідерів опозиції може спробувати піти у президенти - Чечетов
Михайло Чечетов. Фото: polemika.com.ua

Народний депутат від Партії Регіонів Михайло Чечетов вважає, що права Юлії Тимошенко на захист порушують виключно її захисники, які вибрали не юридичну, а політичну лінію. Крім того, за словами парламентарія вихід екс-прем'єра на свободу не вигідний ні А.Яценюку, ні В.Кличко чи О.Тягнибоку – "вона їх на нуль помножить". Таку думку він висловив у коментарі УНН.

"Вона звичайно, розумна жінка, але зробила дурість. Якби вона розігнала всіх для кого тепер є основною годівницею – своїх так званих захисників, політтехнологів. Вона ж їм заплатила вже сотні тисяч євро, а вони побудували їй тупикову лінію захисту. Їй потрібен юридичний захист. А їй нав'язали клоунаду. Їм звичайно, це вигідно, чим довше вона буде перебувати в ув'язненні, тим більше вони будуть заробляти. Та й її так званим прихильникам-опозиціонерам теж не вигідно, щоб вона вийшла на свободу. Навіщо вона Яценюку, навіщо вона Кличко, Тягнібоку? Вона їх розчавить, коли вийде. А без неї кожен з них може спробувати здійснити свою президентську мрію. Просто одні заробляють гроші, а інші політичний капітал", - зазначив політик.

Також нардеп стверджує, що жодна людина за всю історію не перебувала в ув'язненні в настільки комфортних умовах.

"Я за всю історію не знаю, щоб якусь іншу людину обслуговували наші академіки, професори, іноземні професори. Ну назвіть мені ще хоч би одного ув'язненого у нас, в Америці, в Німеччині ще десь, щоб у нього були такі ж царські палати, лікарі до нього постійно їздили. Такого прецеденту немає в світі, щоб так дбали про здоров'я людини. У нас більшості вільним людям таке і не снилося. Те, що Тимошенко перебуває в настільки комфортних умовах, говорить тільки про гуманність нашої влади, про гуманність Президента, про його людяність", - сказав М.Чечетов.

Зараз ви читаєте новину «Без Тимошенко кожен з трьох лідерів опозиції може спробувати піти у президенти - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути