четвер, 07 листопада 2013 00:57

Без Угоди про асоціацію з ЄС Януковичу не бути вдруге президентом — прогноз

Без Угоди про асоціацію з ЄС Януковичу не бути вдруге президентом — прогноз
Віктор Янукович. Фото: progolovne.ck.ua

Главі української держави Віктору Януковичу не бачити другого терміну свого президентства в разі провалу підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Такий прогноз в ефірі телеканалу ТВі зробила юрист Валентина Теличенко.

"Від результатів саміту у Вільнюсі залежить доля не лише країни, а й самого Януковича. Думаю, що немає людини, яка побачить шанси в Януковича бути обраним на наступний термін президентом в тому разі, якщо не буде підписано на саміті Угоду, бо Тимошенко не звільнена", - зазначила Теличенко.

Крім того, на її переконання, Янукович однозначно програє наступні президентські вибори, якщо Україна не дістане ані допомоги, ані тих пільг, які передбачені Угодою про асоціацію з ЄС.

"Економічна ситуація в країні далеко не найкраща. Годі говорити вже про заборгованості бюджетникам, подорожчання, інфляцію і тому подібне. Із таким капіталом виходити на наступні вибори президента – це просто самогубство", – заявила юрист.

Нагадаємо, саміт країн ЄС відбудеться 28-29 листопада у Вільнюсі. Саме там планують підписати Угоду про асоціацію України та Євросоюзу. Проте на заваді підписання документа стоїть питання звільнення Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Без Угоди про асоціацію з ЄС Януковичу не бути вдруге президентом — прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути