вівторок, 30 червня 2015 01:59

Білецький жорстко розкритикував Захід, Порошенка і Коломойського

Білецький жорстко розкритикував Захід, Порошенка і Коломойського
lb.ua

Екс-командир полку Азов, народний депутат Андрій Білецький під час виступу в Харкові піддав критиці політику Заходу щодо України, а також дії президента України Петра Порошенка та екс-губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

"Захід дає зараз нам якусь формально військову допомогу, допомогу у вигляді подачок від МВФ і тому подібні речі, допомогу у вигляді кредитів на так звані реформи. Все це робиться аж ніяк не з благих мотивів. Головною вимогою Заходу є капітулянтська позиція уряду і всієї країни - вони вимагають неухильного дотримання мінських домовленостей", - сказав Білецький.

Нардеп охарактеризував нинішню владу як владу "комерсантів, які прийшли на найвигідніший бізнес у своєму житті". "Один тільки Коломойський зараз - опальний олігарх, а у нас є ще і не опальні, які заробляють значно більше - на "лівому" ввезенні бензину - як стверджує Комітет по боротьбі з корупцією - заробляє тільки непроплатою податків до держбюджету 900 млн доларів на рік. Це лише один з його бізнесів, а у нього їх десятки, і він не єдиний олігарх в країні, і його влада не така сильна, як у багатьох інших", - додав він.

Білецький також заявив, що "валиться банківська система, люди не отримують внески, але банк президента збільшив за рік каденції президента свої активи в 14 разів".

Зараз ви читаєте новину «Білецький жорстко розкритикував Захід, Порошенка і Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути