неділя, 28 квітня 2013 01:39

"Батьківщина" не займається підкупом депутатів – нардеп

"Батьківщина" не займається підкупом депутатів – нардеп
Пашинський: "На жаль, політична корупція – це відоме в Україні явище на всіх рівнях". Фото: pravda.com.ua

Ні депутати Черкаської міськради від "Батьківщини", ні "регіонали" не займалися підкупом під час голосування за імпічмент міського голови.

У цьому запевнив Gazeta.ua у коментарі народний депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський.

Нагадаємо, "відставлений" мер Черкас Сергій Одарич днями заявляв, що знає депутатів, яким пропонували гроші за позитивне голосування за його імпічмент.

"На жаль, політична корупція – це відоме в Україні явище. Ми його спостерігаємо на всіх рівнях, включаючи Верховну Раду, – говорить Пашинський. – Однак партія "Батьківщина" не займається підкупом депутатів. Ви не можете навести жодного такого факту. Тому не думаю, що ми підкупали депутатів від Партії регіонів у Черкасах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Черкаська "Батьківщина" управляється з кабінету губернатора" - Одарич

За словами нардепа, так само Партії регіонів не було сенсу підкупляти опозиціонерів.

"Навіщо? Щоб "Батьківщина" обрала свого мера? Не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті. Справа у тому, що якщо у Черкасах будуть перевибори, то Партія регіонів там програє. Якщо ви мене зараз пробуєте переконати, що вони нас підкупали, щоб ми обрали свого мера... Не грайтеся у брудні інтрижки Міши Бродського й Одарича", – сказав депутат.

Нагадаємо, рішення про імпічмент черкаському меру Сергію Одаричу ініціювали представники фракції Партії регіонів. Спільно з депутатами від опозиції 24 квітня вони проголосували за це рішення. Підтримали його 40 із 61 депутатів. Одарич не визнає законності цього рішення і оскаржив свою "відставку" у суді. Поки що виконує обов'язки мера секретар міськради "регіонал" Віктор Горкун.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" не займається підкупом депутатів – нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути