пʼятниця, 28 жовтня 2011 12:06

Азаров: Учителі виховують негідників, які смажать яєчню на Вічному вогні

Азаров: Учителі виховують негідників, які смажать яєчню на Вічному вогні

Українські школи недостатньо виховують дітей.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, виступаючи на Третьому з'їзді працівників освітньої галузі, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

За словами прем'єра, зранку він покладав квіти до Вічного вогню і пригадав, як київська студентка Ганна Сіньква смажила там яєчню.

"Могло б нам кілька років тому прийти в голову, що на цьому Вічному вогні смажитимуть яєчню? Це я до вас, вчителів, звертаюся. Могли ви подумати, що в нашій країні знайдуться негідники, яких виховала школа, родина, конкретні вчителі?! Це ж духовний Чорнобиль, друзі мої. І цей випадок не став каталізатором обговорення у суспільстві. Вам не моторошно? А мені моторошно та страшно", - сказав він.

ВІДЕО: Студентку, яка смажила яйця на вічному вогні у Києві, посадили в СІЗО

"Треба виховувати, щоб вони відрізняли добро від зла, добре від поганого, щоб вони перш за все зростали чесними людьми", - додав прем'єр.

Азаров також розповів, що в уряді є стратегія розвитку освіти на найближчі роки. Серед її пріоритетів, за його словами, - оснащення усіх шкіл комп'ютерними класами, у дворічний термін виконання програми "Шкільний автобус".

Окрім цього він поставив завдання позбавитися в усіх школах туалетів на вулицях.

"Якщо я за два роки побачу в якійсь школі такий туалет, то там не буде ні директора, ні начальника райвно", - наголосив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: Учителі виховують негідників, які смажать яєчню на Вічному вогні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути