вівторок, 26 вересня 2006 19:23

Азаров: ЗМІ необ"єктивно висвітлюють діяльність уряду

 

Більшість телеканалів, у тому числі державний "Перший національний", необ"єктивно висвітлюють діяльність уряду. Таку думку висловив перший віце-прем"єр, міністр фінансів Микола Азаров під час виступу перед студентами і викладачами Національного медичного університету в Києві.

- Прийде час, ми запитаємо з тих, хто таку інформаційну політику проводить, що це неправильно, що треба абсолютно об"єктивно інформувати телеглядачів і громадськість про те, що робиться, - сказав він.

На думку першого віце-прем"єра, недержавні канали допускають свідомі перекручування при подачі інформації, тому що є "платними".

Азаров відзначив, що практично не дивиться телевізор, як через брак часу, так і через відсутність бажання, тому що події, що там висвітлені, виглядають практично протилежно тому, що є насправді.

Міністр підкреслив, що завжди просить журналістів не спотворювати сказане ним.

- Я завжди прошу про одне - давайте мою пряму мову, - сказав Азаров.

За його словами, новий уряд проводить політику відкритості і прозорості у відносинах із громадськістю. Як приклад він привів обговорення проекту державного бюджету на 2007 рік перед його внесенням у парламент, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: ЗМІ необ"єктивно висвітлюють діяльність уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути