неділя, 22 січня 2012 11:24

Азаров розповів, що українцям не властивий екстремізм

Азаров розповів, що українцям не властивий екстремізм

Прем'єр-міністр і голова Партії регіонів Микола Азаров переконаний, що історія нашої незалежності відмітає екстремістські, деструктивні настрої, спрямовані на роз'єднання, а не творення.

Як повідомила прес-служба ПР, про це Азаров заявив у своєму привітанні з нагоди Дня Соборності і Свободи України.

"З цим днем нерозривно пов'язане історичне прагнення українського народу до незалежності, самовизначення, єдності та європейської ідентичності", - зауважив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович пообіцяв йти шляхом соборної України

За його словами, головна сила громадян України в тому, що вони вміють зберігати головні цінності: людську гідність, національну єдність і стабільність суспільства.

"Сама вистраждана історія нашої незалежності відмітає екстремістські, деструктивні настрої, спрямовані на роз'єднання, а не творення. Тільки всебічний діалог, бажання чути й розуміти одне одного та творча праця приведуть нашу країну і кожного з нас до успіху. Тільки об'єднана і вільна Україна може на рівноправних умовах увійти до співдружності європейських держав", - наголосив Азаров.

"З надією дивлюся в майбутнє і вірю в горду і процвітаючу Україну! Миру і щастя вам, громадяни України", - резюмував голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розповів, що українцям не властивий екстремізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути