середа, 04 вересня 2013 10:43

Азаров дав доручення готуватися до угод в межах Митного союзу

Азаров дав доручення готуватися до угод в межах Митного союзу
Микола Азаров. Фото: cit.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє про бажання Києва приєднатися до угоди країн-учасниць Митного союзу про усунення технічних бар'єрів у взаємній торгівлі з державами-учасниками СНД, які не є членами МС.

"У першу чергу ми повинні розглянути питання про приєднання до угоди країн-учасниць Митного союзу про усунення технічних бар'єрів у взаємній торгівлі з державами-учасниками СНД, які не є членами Митного союзу", - сказав Азаров у середу на відкритті засідання уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радник Путіна розповів, чим може "обернутися" для України угода з ЄС

Азаров зауважив, що це дуже важлива угода, оскільки Митний союз сам передбачив можливість приєднання до технічних регламентів держав, які не є його учасниками, також передбачив певні процедури в цьому питанні.

Також прем'єр доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Міністерству юстиції в терміновому порядку підготувати для розгляду на засіданні Кабміну питання про приєднання до зазначеної угоди.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дав доручення готуватися до угод в межах Митного союзу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути