пʼятниця, 27 лютого 2015 09:05

Аваков пообіцяв за дві доби розібратися з правохоронцями, які розігнали пікет під НБУ

Аваков пообіцяв за дві доби розібратися з правохоронцями, які розігнали пікет під НБУ
Фото: Громадське ТБ

Результати службового розслідування МВС щодо сутичок правоохоронців і пікетувальників біля Національного банку 26 лютого будуть оприлюднені не пізніше наступних двох діб.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який вночі виїжджав на місце подій біля будівлі НБУ, повідомляє прес-служба МВС.

Комісію, яка проводить розслідування, очолять заступники глави МВС Ека Згуладзе і Сергій Яровий. За фактом зіткнення відкрито кримінальне провадження.

Аваков закликав учасників пікету так званого "Фінансового майдану" надати відео і фото інциденту, який стався у четвер, для проведення об'єктивного розслідування.

За попередніми підсумками розгляду "по гарячих слідах" міністр відсторонення від посади керівника Печерського райуправління внутрішніх справ, його заступника з громадської безпеки усунуто з посади до моменту отримання висновків комісії з розслідування.

Нагадаємо, що учора Нацгвардійці розігнали пікет під НБУ. Внаслідок зіткнення з правоохоронцями постраждало декілька протестувальників. Четверо з них - госпіталізовані.

Зараз ви читаєте новину «Аваков пообіцяв за дві доби розібратися з правохоронцями, які розігнали пікет під НБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути