пʼятниця, 09 грудня 2016 21:12

Арсеній Яценюк: Безвізовий режим буде. Треба припинити спекуляції

Арсеній Яценюк: Безвізовий режим буде. Треба припинити спекуляції
Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк

Європа не відступиться від України, як і Україна не відступиться від Європи. І ми отримаємо безвізовий режим.

Про це сказав лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у програмі "События" на телеканалі "Україна" 9 грудня.

Арсеній Яценюк нагадав, що нещодавно мав зустріч із канцлером Німеччини Ангелою Меркель, з віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом, президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейського парламенту Мартіном Шульцем. Усі вони, підкреслив лідер "Народного фронту", запевнили, що безвізовий режим для України буде надано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неприпустимо, щоб Україна була заручником європейської бюрократичної машини"

"Зараз лежить все тільки у площині певних бюрократичних процедур. В Європі також бувають бюрократичні процедури", - додав він.

"Українці стояли на Майдані за Європу і за європейські цінності. Нам Європа сказала, що необхідно ухвалити законодавство, яке дасть можливість запровадити безвізовий режим", - підкреслив Арсеній Яценюк.

Лідер "Народного фронту" нагадав, що під час його перебування на посаді глави уряду на виконання критеріїв для "безвізу" було ухвалено 144 законів та регуляцій, і Європейська комісія та європейські партнери визнали, що критерії для отримання Україною безвізового режиму виконані.

"Безвізовий режим буде. Треба припинити спекуляції. Так, в Європі зараз також є багато викликів і проблем, пов'язаних і з популізмом, і з радикальними силами, які приходять в Європу, і з хвилею міграції. Я переконаний, що Європа не відступиться від України, як і Україна не відступиться від Європи. І тому ми отримаємо безвізовий режим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна виконала все для безвізу ще за прем'єрства Арсенія Яценюка - нардеп

7 грудня Європарламент та Рада ЄС домовилися щодо механізму призупинення безвізу для окремих країн, від якого залежить надання безвізового режиму для України та Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Арсеній Яценюк: Безвізовий режим буде. Треба припинити спекуляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути