понеділок, 28 грудня 2015 09:17

Ярош відрікся від "Правого сектора" і сторює новий громадсько-політичний рух

Ярош відрікся від "Правого сектора" і сторює новий громадсько-політичний рух
Фото: focus.ua

Провідник "Правого сектору" Дмитро Ярош ініціює створення нового громадсько-політичного руху. Його установчий з'їзд відбудеться у лютому. Про це Ярош повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Зараз настав час зосередитись на державотворчих речах. Наш рух виріс, зміцнів і переходить на новий етап свого розвитку. Тепер ми хочемо постати не як вузько-функціональний, а як загальнонаціональний патріотичний рух, з метою об'єднати усіх патріотів України. Без радикалізму на межі з маргінесом, але й без ліберальної демагогії", - написав він.

Ярош заявив, що не відмовляється від революційного шляху, але категорично заперечує псевдореволюційну діяльність. "Ми опозиційні до діючої влади, але не вважаємо доцільними криваві (і приречені на поразку) бунти проти неї", - сказав провідник ПС.

"З вищевказаних причин я разом зі моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху "Правий сектор". Ми ініціюємо створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розбудовою, концепцією діяльності, програмовими засадами", - повідомив Ярош.

Він також повідомив, що 5-й і 8-й батальйони Добровольчого Українського корпусу і медичний батальйон "Госпітальєри" реорганізовуються у Добровольчу Українську армію.

"Вона буде однією зі структур створюваного нами нового руху", - підкреслив Ярош.

Зараз ви читаєте новину «Ярош відрікся від "Правого сектора" і сторює новий громадсько-політичний рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути