неділя, 17 серпня 2014 03:15

Ярош закликав Порошенка навести порядок в МВС, інакше організує похід на Київ

Ярош закликав Порошенка навести порядок в МВС, інакше організує похід на Київ
Фото: Reuters

Голова Правого сектора Дмитро Ярош звернувся до Президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок у Міністерстві внутрішніх справ, повідомляє сайт Правого сектора.

"У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи по лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів і почати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС. Похідні колони Правого сектора будуть іти у повному спорядженні", - сказано у зверненні Дмитра Яроша.

За його словами, на сьогоднішній день поряд із відкритою агресією Росії активізувалася внутрішня контрреволюція.

Зокрема, Дмитро Ярош звинуватив генерала Євдокимова у постійних спробах знищити Правий сектор, "починаючи від знищення нашого побратима Олександра Музичка і до останніх подій у Стрию, Дніпропетровську, Києві та інших містах".

"В останні тижні міліцейські незаконні затримання, арешти, побиття, обшуки, вилучення отриманої в бою зброї, торкнулися десятків бійців Добровольчого українського корпусу Правий сектор... У зв'язку з цим, ми звертаємося до президента України Петра Порошенка із закликом негайно навести порядок в МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад у МВС і почати розслідування їхню злочину діяльність", - наголосив Дмитро Ярош.

Також він вимагає звільнення всіх затриманих, закриття всіх кримінальних розглядів проти бійців Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" та інших добровольчих підрозділів і повернення всієї незаконно вилученої зброї і транспорту в зону бойових дій.

"Звертаємося до наших бойових побратимів з інших добровольчих підрозділів і частин Збройних сил України, а також до всіх активістів революційного Майдану із закликом підтримати наші вимоги і нарешті навести порядок в МВС", - підсумував голова Правого сектора.

Зараз ви читаєте новину «Ярош закликав Порошенка навести порядок в МВС, інакше організує похід на Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути