вівторок, 22 жовтня 2013 10:47

Янукович чекає від нас "незрозумілого законодавства" - Яценюк про Тимошенко

Янукович чекає від нас "незрозумілого законодавства" - Яценюк про Тимошенко
Арсеній Яценюк. Фото: korrespondent.net

Керівник "Батьківщини" Арсеній Яценюк звертається до президента Віктора Януковича та Партії регіонів з вимогою припинити цинічну гру із майбутнім України.

Про це він сказав виступаючи з парламентської трибуни, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За словами депутата провладна більшість почала кампанію про те, що в питанні Юлії Тимошенко потрібно прийняття "незрозумілого законодавства".

Політик запевнив, що всі можливості для звільнення екс-прем'єра та відправлення її на лікування до Німеччини є в чинних законах. Зокрема про "Охорону здоров'я" та Кримінальному кодексі. Він вважає, що президент хоче перекласти відповідальність "чи то на парламент, чи то на опозицію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Побороти Януковича зможе людина, здатна ламати через коліно"

"Не треба було йому її в тюрму саджати. Зараз треба її звільнити і взяти на себе політичну відповідальність", - наголосив Яценюк.

В свою чергу лідер УДАРу Віталій Кличко пояснив, що влада робить все, аби зірвати підписання угоди про асоціацію. Він впевнений, що Янукович має достатньо підстав і важелів, аби вирішити питання Тимошенко і "поставити крапку в інтризі, яка вже затягнулася".

Нагадаємо, президент Віктор Янукович 17 жовтня заявив, що Верховній Раді слід прийняти законопроект про можливість лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном і пообіцяв підписати його.

Зараз ви читаєте новину «Янукович чекає від нас "незрозумілого законодавства" - Яценюк про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути