понеділок, 10 грудня 2012 22:20

Янукович: "Час покаже, як далеко ми підемо в приєднанні до Митного союзу"

Янукович: "Час покаже, як далеко ми підемо в приєднанні до Митного союзу"
Віктор Янукович Фото: ukrgazeta.com

Президент Віктор Янукович заявляє, що Україна погоджує свої закони з правилами Митного союзу, інакше вітчизняні виробники можуть втратити ринок.

"Ми в даний час погоджуємо наші закони і правила з законами і правилами Митного союзу. Це довгий шлях, але якщо ми не зробимо цього, то наші виробники зіткнуться з дискримінацією і втратять ринок. Час покаже, як далеко ми підемо в приєднанні до Митного союзу", - сказав глава держави в інтерв'ю англомовному індійському виданню "The Hindu" (цитати опубліковані на сайті видання в понеділок), відповідаючи на запитання, чи приєднається Україна до Митного союзу.

Нагадаємо, Янукович 9-12 грудня перебуває в Індії з державним візитом. Сьогодні він у місті Нью-Делі зустрівся з міністром закордонних справ Республіки Індія Салманом Куршідом. Також Янукович вшанував пам'ять лідера національно-визвольного руху Індії Махатми Ганді. На території Меморіалу "Радж Гхат" глава держави поклав квіти до місця кремації видатного індійського політичного і громадського діяча.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Час покаже, як далеко ми підемо в приєднанні до Митного союзу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути