середа, 23 червня 2010 20:16

Янукович наказав Азарову не валити все на підніжки Тимошенко

Янукович наказав Азарову не валити все на підніжки Тимошенко

Віктор Янукович поставив урядовим чиновникам головне завдання: "працювати не заради того, щоб мати про що звітувати на засіданнях Уряду чи на інших нарадах високого рівня. Працювати потрібно так, щоб наші люди відчули: Україна може бути успішною, а її громадяни – заможними. Як ми неодноразово з вами говорили – щоб нас поважали у світі".

Про це Президент заявив у заключному слові під час розширеного засідання Кабінету Міністрів, повідомляє прес-служба голови держави.

Янукович звернув увагу міністрів на те, що "сьогодні влада перебуває під надзвичайно пильним контролем з боку громадськості. І це зрозуміло, тому що суспільство вже навчене гірким досвідом, коли йому дуже багато обіцяли, але практично нічого не дали політики-популісти.

Ми не маємо права не виправдати очікування людей. Не маємо права пояснювати власні прорахунки помилками попередників, "підніжками" опозиції і багато чим іншим, що використовувалося владою ще зовсім недавно. Та епоха минула і вже не повернеться ніколи", - резюмував Президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав Азарову не валити все на підніжки Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути