четвер, 02 лютого 2012 19:54

Янукович зрозумів, що у владі немає професіоналів

Янукович зрозумів, що у владі немає професіоналів

Кадрова політика в Україні зазнала краху через те, що під час призначення людей на державні посади не враховується рівень їхнього професіоналізму, вважає народний депутат від НУ-НС Юрій Кармазін.

"Ситуація абсолютно некерована. Наряду з тим, що всю систему вишукували під одну людину – президента, виникли проблеми з кадровим підбором. На державні посади призначають людей з бізнесу, тому влада фактично злилася з бізнесом, що створює загрозу національній безпеці країни. Закон "Про державну службу" в Україні перестав працювати. В Україні є кадровий резерв, його ніхто не скасовував, але з нього ніхто не залучає кадри. Я бачу повний крах кадрової політики. Очевидно, це бачить і президент", - поділився Кармазін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніков каже, що у владі є неякісні кадри

На його думку, указ президента "Про Стратегію державної кадрової політики на 2012-2020 роки" є слабким намаганням систематизувати кадрову політику, яке не здатне покращити ситуацію в даному питанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми живемо в сучасному світі, а кадри у владі — старі"

"Здавалося б, антикорупційне законодавство, яке вступило в дію минулого році, повинно стати "холодним душем" для тих, хто робить невідповідні кадрові призначення. Незважаючи на це, в основі кадрової політики лежить "земляцтво", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров чистить кадри "пачками"

Нагадаємо, Янукович підписав Указ "Про Стратегію державної кадрової політики на 2012-2020 роки".

Зараз ви читаєте новину «Янукович зрозумів, що у владі немає професіоналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути