четвер, 17 жовтня 2013 21:45

Янукович використав схему Понтія Пилата щодо Тимошенко - "свободівець"

Янукович використав схему Понтія Пилата щодо Тимошенко - "свободівець"
Олексій Кайда Фото: lypa.com.ua

Президент України Віктор Янукович використав схему Понтія Пилата, переклавши на Раду відповідальність за звільнення Юлії Тимошенко. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат, заступник голови фракції ВО "Свобода" Олексій Кайда.

"Президент використав ту схему, яка називається схема Понтія Пилата. Тобто умивання рук і скидання проблеми десь на когось. У даному випадку на парламент", - сказав він.

За його словами, використовуючи таку схему, Янукович вже намагається знайти собі виправдання, якщо Угоду про асоціацію не підпишуть у листопаді.

"Він намагається вже забезпечити собі виправдання у разі непідписання у Вільнюсі Угоди про асоціацію. Оце й основна проблема", - наголосив Кайда.

Нагадаємо, сьогодні Віктор Янукович заявив, що Верховна Рада може прийняти рішення про можливість лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко за кордоном і обіцяє підписати такий закон.

4 жовтня стало відомо, що Кваснєвський та Кокс передали екс-прем'єру Юлії Тимошенко пропозицію про лікування в Німеччині і екс-прем'єр його прийняла. Крім того, вони подали президенту України прохання про помилування Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Янукович використав схему Понтія Пилата щодо Тимошенко - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути