пʼятниця, 23 серпня 2013 15:16

"Янукович має шанс довести, що він не порожняк, а цілий терикон" - Луценко

"Янукович має шанс довести, що він не порожняк, а цілий терикон" - Луценко
Юрій Луценко. Фото: hvylya.org

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко запропонував українцям продемонструвати свій європейський вибір і підтримати президента підписати угоду про асоціацію прикрасивши свої міста європейською символікою.

Про це він сказав під час круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього".

"Сьогоднішній список Фюле чітко свідчить: без "фрі для Юлі, не буде фрі для Юкрейн". Я пропоную гасло "Фрі ту ю", волю для двох Ю. Це гасло треба наповнювати сенсом. Для Януковича з'явився шанс перестати бути в очах Європи та світу гангстером, а стати європейським політиком. Для цього він повинен відпустити Тимошенко лікуватися за кордон, як перший етап для її звільнення. Він може довести, що людина, яка не боїться Путіна, не може боятися Тимошенко і довести, що він не порожняк, а цілий терикон", - сказав він.
Політик наголосив, що багато залежить і від самих українців. Тому закликав розпочати всеукраїнську акцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко каже, що Кремль триматиме облогу України до 2017 року

"Всі, хто за європейський вибір України, давайте, почнемо масову акцію демонстрації свого євровибору. Давайте, починаючи зі столиці, закінчуючи кожним куточком нашої країни, говорити про євровибірв шляхом вивішення європейської символіки: прапорців, значків, наліпок, всього іншого. Це для того, щоб Київ став таким самим європейським, яким був помаранчевим у 2004 році. Це буде найкращою підтримкою для Януковича під час підписання. А головне — це буде сигналом для Європи", - зазначив Луценко.

Він також назвав брехнею слова обмудсмена Валерії Лутквоської про те, що для відпущення Тимошенко на лікування за кордон потрібен спеціальний закон.

"Окремим додатковим протоколом може бути проведена передача будь-якої особи, яка знаходиться в юрисдикції Генеральної прокуратури України. Це називається екстрадицією, депортацією та іншим словами. Але при наявності політичної волі можна виписати процедуру", - заявив екс-міністр внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович має шанс довести, що він не порожняк, а цілий терикон" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути