четвер, 21 березня 2013 21:25

Янукович і Ко стосовно Києва поводять себе, як панічні боягузи - Шкіряк

Янукович і Ко стосовно Києва поводять себе, як панічні боягузи - Шкіряк
Фото: gazetavv.com

Поведінка Партії регіонів щодо призначення виборів мера Києва і депутатів Київради свідчить про їхній страх.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав голова об'єднання "Новий Київ" Зорян Шкіряк.

"Споглядав в парламенті за голосуванням по Києву. Дивився, як регіонали виходять після другого голосування, по типу "провели". От ці хіхішки та перешіптування були неприємні. Навіть випадково почув, як вони сказали про голосування по Києву: "До сих пор не поймут, что все равно в 15м", - зауважив він.

Окрім того, на його думку, члени Партії регіонів - "боягузи, бо сильна політична сила ніколи не боїться виборів". "Сильна політична сила виграє та програє достойно. Янукович і ПР стосовно Києва поводять себе, як панічні боягузи, бо бояться йти на чесну, відкриту боротьбу та вибори. Тому використовують брудні технології, з трактуваннями певних норм діючого законодавства, впроваджуючи правовий нігілізм", - резюмував голова об'єднання "Новий Київ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2012 році Верховна Рада обійшлась українцям у 768 мільйонів

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла за основу проект постанови про призначення на 2 червня 2013 виборів мера Києва і депутатів Київради, як того пропонувала Партія регіонів. Постанову планується підготувати до другого читання за два тижні. До цього Верховна Рада не набрала необхідної кількості голосів для прийняття в цілому проекту постанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада "їсть" у 37 разів більше, ніж заробляє українська економіка - Пишний

Як раніше повідомлялось, повноваження попереднього мера Леоніда Черновецького Київрада припинила достроково в липні 2012 р. З тих пір йдуть дискусії про вибори нового мера. Найактивнішу позицію тут займає партія УДАР. У грудні 2012 р. УДАР зареєстрував у парламенті проект постанови про призначення на 2 червня 2013 р. виборів мера Києва і Київради, однак парламент не поспішав призначати вибори.

Зараз ви читаєте новину «Янукович і Ко стосовно Києва поводять себе, як панічні боягузи - Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути