понеділок, 27 січня 2014 11:29

Янукович хоче всіх хлопнути — Богословська про надзвичайний стан

Янукович хоче всіх хлопнути — Богословська про надзвичайний стан
фото: pauluskp.livejournal.com

На позачерговій сесії Верховної Ради 28 січня введуть надзвичайний стан. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" розповіла народний депутат Інна Богословська.

"Під приводом обговорення ситуації в країні, відставки уряду чи відміни законів від 16 січня хочуть зібрати позачергову сесію парламенту. Дуже багато людей відмовилися підписувати закони, прийняті 16 січня. І досі намагаються зібрати підписи. Розрахунок на те, що зайдуть провладні фракції, опозиційні, в сесійній залі буде багато людей. Як тільки Янукович видасть указ про надзвичайний стан, опозиція заблокує трибуну, вони знову проголосують руками, оголосять, що є голоси і з наступної секунди можна арештовувати і робити все, що завгодно. Янукович хоче підігнати ситуацію під "чрезвичайку" і всіх хлопнути, як він каже. Це улюблений вислів Януковича і його оточення", - зауважила вона.

За її словами, це робиться спеціально для російського президента Володимира Путіна.

"Путін скаже Європі: навіщо вам Україна із надзвичайним станом? А я розберуся. Путін контролюватиме Україну. Це технології москвича Суркова. Знайомі з ним люди кажуть, що настав його зірковий час. Він давно вже мріє покласти Україну під ноги Путіну", - додала Богословська.

Вона вважає, що російський вплив на Україну зараз надзвичайно сильний.

"Такого ще ніколи не було. Росіяни повністю знаходяться на рівні керівництва й оперативного управління СБУ та МВС, зовнішньої розвідки. Через людей, напряму пов'язаних із Медведчуком", - наголосила народний депутат.

Повністю інтерв'ю читайте в наступному журналі "Країна"

Зараз ви читаєте новину «Янукович хоче всіх хлопнути — Богословська про надзвичайний стан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути