четвер, 14 листопада 2013 15:52

Анти-геї годували півня під представництвом Євросоюзу
9

Під представництвом ЄС в Києві два десятки активістів із про-сімейних та релігійних організацій влаштували пікет "проти перетворення України на гомо-зоопарк".

За 10 хвилин до 11-ї біля Представництва Європейського Союзу в Україні, що на вулиці Володимирській в Києві, починає збиратися публіка із затиснутими під пахвами рулонами.

Повільно розгортають плакати. Прохожі і відвідувачі Представництва мають змогу прочитати: "Україна – не гомо-зоопарк", "ЄС – гомодиктатура, НІ – асоціації з ЄС".

Розгортають великий вініловий плакат із чорним півнем, намальованим на тлі "гейської" веселки. Підпис: "Півень – птах, а не людина".

Це – пікет із гучною назвою "зоо-дійство".

Учасники стоять амфітеатром, у центрі якого - двоє. Один із них, старший чоловік, мовчить, у руках тримає півня. Другого, молодшого, звати Олександр Скворцов. Це – співголова "Батьківського комітету України", громадської організації, відомої гомофобною позицією.

У нього мікрофон. Скворцов виступає:

- Євросоюз створює стовідсоткове споживацьке суспільство. Робиться це за допомогою антисімейної політики, пропаганди гомосексуалізму. Адже відомо, що самотні, бездітні пари, а також гомосексуалісти витрачають у рази більше на розваги, одяг, гаджети, предмети розкоші, аніж традиційні сім'ї, які народжують та виховують дітей, - декламує Скворцов у мікрофон.

- В Європі влада знаходиться під впливом спекулятивного фінансового капіталу і тому намагається перетворити суспільства на "зоопарки", в яких живуть споживачі, тобто істоти без цінностей та ідеалів, – переконує інший співорганізатор, Олексій Наталенко з "Союзу громадян України".

Півня звати Пітер, його прив'язали за лапу до великого бутля з водою.

Скворцов піднімає коробку з надписом "Єврогранти" і підносить півневі. Той не звертає уваги.

Коробка з зерном символізує підтримку євроструктур.

- Це - "зерно", з якого кормиться українська ЛГБТ-тусовка, - пояснює організатор, Олександр Скворцов Із "Батьківського комітету".

Після того, як вистава із півнем закінчується, його відпускають гуляти. Прийшла черга наступних птахів – голубів. Їх запускають У небо з великої коробки з тирсою і дірками, щоб можна було дихати. Кажуть: голуби – це знак доброї волі.

Скворцов обводить учасників поглядом, скандує: "Україна – не гомо-зоопарк! НІ – асоціації з ЄС!". Вигуки підхоплюють інші.

Партійних прапорів і хоругв немає. Учасники одягнені охайно. На вигляд – представники середного класу, різного віку – від 18-20 до 50-60 років.

На дворі – близько 5 градусів. Дмитро Барабась, молодий чоловік у штанах кольору хакі і куртці-пуховику, тримає руки в кишенях. Шия обмотана шаликом, на голові - в'язана шапка. Дещо холодний вигляд контрастує з приємним низьким голосом. Дмитро протиставляє традиційним сімейним цінностям "збочення і вседозволенність".

- Через різноманітні фонди Європа вже зараз культивує антисімейні цінності. Руйнуючи родину, ми руйнуємо суспільство, адже тільки в природній сім"ї формуються цінності громадянського осуспільства, традиції. Тільки природня родина може бути повноправним учасником громади, - говорить Дмитро.

"Батьківський комітет" не вперше піднімає тему Асоціації з ЄС, яку "в жодному разі підписувати не потрібно". Раніше під схожими гаслами пікетували посольства Польщі, Німеччини, Верховну Раду. Кажуть: угода відкриває шлюз для руйнування природної сім'ї та гомосексуалізації суспільства. Очевидно, саме у протидії підписанню угоди і криється головна мета зоо-дійства.

 

Зараз ви читаєте новину «Анти-геї годували півня під представництвом Євросоюзу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути