пʼятниця, 10 жовтня 2014 20:48

Олексій Порошенко служив під Краматорськом

Олексій Порошенко служив під Краматорськом
Олексій Порошенко Фото: vkurse.ua

29-річний Олексій Порошенко із початку серпня до середини вересня перебував в зоні АТО під Краматорськом. Про це він заявив на сесії обласної ради у Вінниці.

"Наші діти вже півтора місяці перебувають в АТО. Їх ніхто не міняє. Зверталися до губернатора, щоб відбулася ротація кадрів. Він лише обіцяє через тиждень — два їх замінити, але ці обіцянки чуємо вже кілька місяців, - заявляє мати одного з бійців 9 батальйону Тетяна Солігор. - Як так вийшло, що Олексій Петрович, який служив у зоні АТО вже повернувся. Чому його замінили. А наших дітей не міняють".

Олексій Порошенко на сесії обласної ради був в лічильній комісії. Сидів не серед членів партії "Батьківщина" як зазвичай на сесії, а біля губернатора Анатолія Олійника та голови обласної ради Сергія Свитка. Коли до Порошенка звернулися з запитанням кілька секунд вагався, але таки вийшов на трибуну до мікрофона. Видно що хвилюється, дорогою розмірковує що сказати.

"Я вам співчуваю, але ротації відбуваються згідно закону. Скоро ваших синів обов'язково замінять, - каже Порошенко. - Я сам не так давно повернувся з зони бойових дій"

Депутати в залі починають шуміти, допитуються де служив.

"Під Краматорськом", - каже.

"Скажіть номер бригади", - вигукують депутати.

Олексій Порошенко повертається на місце, номера не називає. Швидко опускає очі в документи, які писав. Більше на питання не відповідає.

Нагадаємо, раніше президент заявляв, що його син служить в артилерійському батальйоні там, де йдуть бойові дії. Дід Олексія Олексій Порошенко заперечував присутність онука в зоні АТО. Краматорськ було звільнено 6 липня. На момент перебування сина президента в тому місці, війни там уже не було. Територія знаходилась під контролем українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Порошенко служив під Краматорськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути