середа, 09 липня 2014 12:48

Активісти Майдану продовжать боротьбу проти "Вестей"
11

Фото: Тарас ПОДОЛЯН

До активістів, які пікетують Державну фіскальну службу вийшов керівник інформаційного департаменту відомства Віктор Косарчук.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

Він підтримав мітингувальників, проте наголосив, що рішення з розслідування діяльності медіахолдингу "Вести" приймають слідчі, а припинити вихід газети може лише суд.

"Міністерство доходів і зборів принципово підійшло до фактив відмивання коштів керівниками газети "Вести". Був обшук, були вчинені слідчі дії. Після цього зібрали круглий стіл у редакції "Вести". Я на нього їздив. Вони були здивовані, бо думали, що ми не приїдемо. Мені сумно, що відбуваються такі маніпуляції, тим більше що Україна перебуває у стані війни. Також є ухилення від сплати податків - а це вже оборудки. Але напад на офіс "Вестей" я не підтримую, бо це хуліганство", - розповів він.

Активісти передали голові Державної фіскальної служби Ігорю Білоусу звернення з вимогою припинити роботу медіахолдингу на час слідства. Після чого розійшлися.

За словами мітингувальників, вони надалі боротимуться з газетою "Вести", оскільки вона однобічно висвітлює інформацію.

Нагадаємо, що 27 червня активісти вже пікетували головний офіс медіахолдингу, тоді в акції взяли участь близько 200 мітингувальників. Зазначимо, що 23 травня Міністерство доходів та зборів (Державна фіскальна служба) повідомило, що рахунки медіахолдингу "Вести" заарештовано у рамках кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків.

 

Зараз ви читаєте новину «Активісти Майдану продовжать боротьбу проти "Вестей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути